Σχετικά με εμάς

"Aurora"  βιβλία από το 1998, είναι η πρώτη, πολύ ευπροσάρμοστο βιβλιοπωλείο στην κεντρική Ελλάδα, με ένα ευρύ φάσμα των βιβλίων χαρτί.
"Aurora" βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Λόγω της ευνοϊκής θέσης του στην καρδιά της πόλης, σε όλες τις συναντήσεις των ρωσόφωνων πληθυσμό, είναι ίσες ή στο Trading House μας.
Καθ 'όλη τη διάρκεια των ετών της ύπαρξής της στην αγορά της Ελλάδα, προσπαθούμε να παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα αναγνωστών, μια τέτοια ποικιλία των ειδών, τα οποία μερικές φορές υπερβαίνει το εύρος των ρωσικών βιβλιοπωλεία (δήθεν Ρώσους πολίτες). Είμαστε πάντα πρόθυμοι να βοηθήσουν με συμβουλές και να μιλήσουμε και να συζητήσουμε αυτό ή άλλα έντυπα και να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει.
Ρωσο-ελληνικών σχέσεων στον τομέα των επιχειρήσεων και του τουρισμού δημιούργησε ένα τεράστιο ενδιαφέρον για τη μελέτη της ρωσικής γλώσσας μεταξύ των κατοίκων της περιοχής. Έτσι, η αυξημένη ζήτηση για διαθεματική διδασκαλία και την εκμάθηση της ρωσικής.
Συγγράμματα μπορούν να αγοραστούν από εμάς στην καλύτερη τιμή στην Ελλάδα, εκτός από την εμπορική μας σπίτι είναι ένα ευέλικτο σύστημα εκπτώσεων.

Το καθήκον μας είναι να καταστεί διαθέσιμη η μελέτη της γλώσσας και οι περισσότεροι Έλληνες εξοικειωθούν με την κουλτούρα της Ρωσίας. Εμείς θα σας βοηθήσουμε, οι καθηγητές και οι μαθητές της ρωσικής γλώσσας, επιλέξτε χρήσιμο για κάθε περίπτωση ξεχωριστά το μέγιστο ωφέλιμο εύρος των σχολικών βιβλίων, στηριζόμενη στην εμπειρία του. Έχουμε τις πιο λογικές τιμές για τα βιβλία όλων των ειδών.

Έχουμε συνεργαστεί με εκδοτικούς οίκους στην Ρωσία και τα ρωσικά βιβλιοπωλεία στην Ελλάδα, με σχολεία στην Ελλάδα και να παραδώσει τα βιβλία και άλλα αντικείμενα σε οποιοδήποτε μέρος της χώρας, μετρητά κατά την παράδοση αλληλογραφίας ή με courier.
Ρωσόφωνου πληθυσμού, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να μάθουν ξένες γλώσσες με τη βοήθεια αυτού του οδηγού, γλωσσάρια και λεξικά (Αγγλικά, Γερμανικά, Ολλανδικά, Κινέζικα, Κορεατικά, Ιαπωνικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Γαλλικά, Εβραϊκά, κ.λπ.).
Στην πόλη της Θεσσαλονίκης, είμαστε ο μοναδικός διανομέας της Ρωσικής Τύπου.

Εδώ θα βρείτε, εκτός από βιβλία, αναμνηστικά, παιχνίδια, παιχνίδια, εικόνες και ημερολόγια.
Δεχόμαστε παραγγελίες από το τηλέφωνο 2310233951 ή με e-mail info@avrora.gr.
Στόχος μας είναι να δώσουμε την ευκαιρία για μεγαλύτερη γνωρίσουν και να πέσει στην αγάπη με τη Ρωσία Ρωσική Έλληνα αναγνώστη, καθώς και να βοηθήσει όχι μόνο να διατηρήσει τις ρωσικές παιδιά τη γλώσσα των συμπατριωτών μας, αλλά εμπλουτίζουν επίσης τις ρωσικές ομιλία τους, για να διδάξει την αγάπη το τυπωμένο βιβλίο, να ακούσει και τη μυρωδιά των βιβλίων για να διαβάσετε παντού.